ASOCIAȚIA CASA DE AJUTOR RECIPROC A PENSIONARILOR "ELENA CUZA" BÂRLAD, JUDEȚUL VASLUI ADUNAREA GENERALĂ ORDINARĂ din 12.02.2022

NR. 10/AG/2022

HOTĂRÂREA NR. 1

Anul 2022 Luna Februarie Ziua 12 în Municipiul Bârlad, Județul Vaslui

Adunarea Generală, constituită legal în baza art. 11 lit. a, art. 12 pct. 1, 2 lit. a, b, c, d, 3, 4, 9, art.13, art. 14 pct. 4 lit. b, c din Statutul de Organizare și Funcționare raportat la art. 21 alin 1 și alin 4 și 5 din Ordonanța Guvernului nr. 26/2000 cu privire la Asociații și Fundații și art. 2 din Legea 540/2002 – privind Casele de Ajutor Reciproc a Pensionarilor la care au participat un număr de 61 de membri delegați (reprezentanți), dintr-un total de 63,

CONSTATĂ

Consiliului Director, prin Hotărârea nr. 29 din 18 noiembrie 2021, a dispus înființarea unei Comisii de îndrumare, coordonare, supraveghere și organizarea bunei desfășurări a Adunării Generale Anuale Ordinare din data de 12 februarie 2022, în următoarea componență:

Şiberescu Tincuţa – președinte Croitoru Aristotel Corneliu – membru Rîpan Adriana - membru

Se va propune Adunării Generale validarea acestei Comisii cu caracter permanent.

Prin aceeași hotărâre Consiliul Director a propus membrilor delegați ca următoarele organele alese să asigure buna desfășurare a lucrărilor acesteia:

- Secretariatul
- Comisia de verificare și validare a legalității;
- Comisia de numărare a voturilor
- Comisia de redactare a procesului verbal
- Prezidiul Adunării Generale

Membrii Consiliului Director au propus, cu excepția Prezidiului, fiecare organ ales să aibă în componență câte 3 membri delegați și câte un secretar din rândul salariaților Asociației; pentru Prezidiu s-a propus să fie constituit din cinci membri delegați și un secretar salariat.

Componența organelor alese, propusă aprobării reprezentanților Adunării Generale este următoarea:

Secretariatul Adunării Generale

Burghelea Lucica - președinte Pascal Alexandrina - membru Teletin Ecaterina - membru Rîpan Adriana – secretarul comisiei;

Comisia de redactare a procesului verbal:

Mihai Nicolaie – președinte Munteanu Lucia – membru Aionițoaie Veronel – membru Comănescu Claudia – secretar comisie;

Comisia de numărare a voturilor,

Tănase Veruța – președinte Marin Maria – membru Apostol Grigoriță – membru Croitoru Aristotel Corneliu – secretar comisie;

Comisia de verificare și validare a legalității Adunării Generale:

Popovici Ionel – președinte comisie

Rășcanu Emil – membru Florea Ioan – membru Cosma Ingrid Daniela – secretar comisie.

Prezidiul Adunării Generale Ordinare:

Mihai Nicolaie – președinte Pascal Alexandrina – membru Șiberescu Tincuța - membru Gîlea Constantin - membru Ghețău Neculai - membru Comănescu Claudia- secretar prezidiu.

Consiliul Director, prin Hotărârea nr. 29 din 18 noiembrie 2021, a aprobat modelul **buletinului de vot** cuprinzând:

- Însemnele Asociației în antet;
- Numărul curent;
- Documentul supus votului;
- Obțiunea de vot: "pentru", "împotrivă", "abținere".
- Parafa, ștampila Asociației și semnătura Președintelui.



ADUNARE GENERALĂ ANUALĂ – 12 FEBRUARIE 2022 Nr. Buletin de Vot –

BULETIN DE VOT PRIN CORESPONDENȚĂ

NR. CR T.	DOCUMENT	PENTRU	ÎMPOTRIVĂ	ABŢINERE
1				
2				
3				
4				
5				

Președinte, Magistrat pensionar Nicolaie MIHAI

Modelul **buletinului de vot** va fi supus validării Adunării Generale Ordinare.

Examinând procesul verbal din 11 februarie 2022 rezultă că au fost convocați 63 de membri delegați și 61 de reprezentanți și-au exprimat opțiunea de vot.

În urma analizei și dezbaterii materialelor comunicate și prezentate reprezentanților membrilor Asociației C.A.R.Pensionari "Elena Cuza" Bârlad, a numărării și examinării buletinelor de vot, în conformitate cu prevederile articolului 12 pct. 1 și 3 din Statut cu referire la art.20 lit.a), art.21 alin.1 și 5 din Ordonanța Guvernului nr. 26/2000 privind Asociațiile și Fundațiile, Hotărârrea Guvernului României nr.171/03 februarie 2022, Hotărârea Consiliului Director nr. 29/18 noiembrie 2021 și Procesului Verbal încheiat de Comisia de organizare a Adunării din 12 februarie 2022,

Adunarea Generală Anuală Ordinară a Delegaților (Reprezentanților),

HOTĂRĂȘTE

Art. 1 Validarea cu unanimitate de voturi (61 voturi "pentru") a Comisiei de organizare, coordonare, îndrumare și organizare a Adunării Generale Anuală Ordinare, cu caracter permanent, în următoarea componență:

Şiberescu Tincuța – președinte Croitoru Aristotel Corneliu – membru Rîpan Adriana - membru

Art. 2 Aprobă cu unanimitate de voturi (61 votuti "pentru") un număr de 6 (șase) organe ale Adunării Generale Ordinare, cu următoarea componență:

Comisia de înmânare a materialelor adunării fiecărui membru delegat:

Şiberescu Tincuţa – președinte Croitoru Aristotel Corneliu – membru Rîpan Adriana - membru

Secretariatul Adunării Generale

Burghelea Lucica - președinte Pascal Alexandrina - membru Teletin Ecaterina - membru Rîpan Adriana – secretarul comisiei;

Comisia de redactare a procesului verbal:

Mihai Nicolaie – președinte Munteanu Lucia – membru Aionițoaie Veronel – membru Comănescu Claudia – secretar;

Comisia de numărare a voturilor,

Tănase Veruța – președinte Marin Maria – membru Apostol Grigoriță – membru Croitoru Aristotel Corneliu – secretar comisie;

Comisia de verificare și validare a legalității Adunării Generale:

Popovici Ionel – președinte

Rășcanu Emil - membru

Florea Ioan – membru

Cosma Ingrid Daniela – secretar comisie.

Prezidiul Adunării Generale Ordinare:

Mihai Nicolaie - președinte

Pascal Alexandrina – membru

Şiberescu Tincuţa - membru

Gîlea Constantin - membru

Ghetău Neculai - membru

Comănescu Claudia- secretar prezidiu

Art. 3 Validarea următorului model al buletinului de vot propus de Consiliul Director, prin Hotărârea nr. 29/18 noiembrie 2021



ADUNARE GENERALĂ ANUALĂ – 12 FEBRUARIE 2022 Nr. Buletin de Vot –

BULETIN DE VOT PRIN CORESPONDENȚĂ

NR. CR T.	DOCUMENT	PENTRU	ÎMPOTRIV Ă	ABŢINERE
1				
2				
3				
4				
5				

Președinte,

Magistrat pensionar Nicolaie MIHAI Hotărârea Adunării Generale Anuale Ordinare nr. 1 din 12 februarie 2022 va fi adusă la îndeplinire de către Președinte, Consiliul Director, Contabilul Şef, Directorul Economic, Biroul RUNOS.

TOTAL DE DED ACTADE A
PRESEDINTELE PREZIDIULUI SI AL COMISIEI DE REDACTARE A
PROCESOLUT VERBILE BE
ANUALE ORDINARE
1. NICOLAIE MIHAI
MEMBRII PREZIDIULUI
2. PASCAL ALEXANDRINA
3. ŞIBERESCU TINCUŢA
4. GÎLEA CONSTANTIN
5. GHEŢĂU NECULAI
DED ACTARE A PROCESSIUM VERRAL AL
MEMBRII COMISIEI DE REDACTARE A PROCESULUI VERBAL AI
<u>ADUNĂRII</u>
1. MUNTEANU LUCIA
2. AIONIȚOAIE VERONEL
SECRETAR COMISIE
COMĂNESCU CLAUDIA

Prezenta Hotărâre conține 6 (șase) pagini și se va comunica persoanelor interesate.

A fost pronunțată de Prezidiul Adunării Generale, împuternicit de reprezentanții (delegații) membrilor Asociației C.A.R. Pensionari "Elena Cuza" Bârlad, prin Procesul Verbal al Adunării Generale Ordinare din 12 februarie 2022.